Boeken

(Bestelinformatie voor genoemde boeken zie onderaan deze pagina)

"ABC boek met het Nederlands Handalfabet".


26 pagina's met op elke pagina een letter van het alfabet, het handgebaar en een aantal plaatjes die de begin klank van de desbetreffende letter hebben, en twee pagina's, aan de binnenkanten van de voor en de achterkant, met het complete Nederlandse Handalfabet.
Dit boek is uitermate geschikt voor alle kinderen en specifiek kinderen met CI, in de leeftijd van 0 tot ongeveer 6 jaar die zo, spelenderwijs lettervormen en letterklanken kunnen ontdekken.
De plaatjes zijn zo getekend en gerangschikt dat zij kinderen de gelegenheid geven hun eigen verhaal erbij en eromheen te verzinnen. Het kind wordt zo geprikkeld en tot creativiteit gestimuleerd.
Samen het boek lezen is, buiten dat het natuurlijk enorm leuk en gezellig is, ook nog heel goed voor de taalontwikkeling.
Dit boek is ook geschikt voor mensen die het Nederlands Handalfabet willen leren.Dit unieke boek is handgemaakt en verschijnt in een beperkte oplage, 350 exemplaren, waarvan er 50 genummerd en gesigneerd zijn.
Formaat: 24 X 24 cm.
Het boek kost € 25,- exclusief verzendkosten.
Een gesigneerde en genummerde exemplaar kost € 45,- exclusief verzendkosten.

U kunt hier klikken om te zien hoe het boek is gemaakt.
Lees hier de bespreking van het ABC boek in het Leidsch Dagblad en het Leids Nieuwsblad (voor het Pdf formaat is Acrobat Reader vereist).

“ik zie ik zie, zie jij dat ook?”
Kijkplatenboek. (uitverkocht).5 platen met veel kleur uit lino gegutst en gedrukt op een oude Heidelbergdegelpers met bijbehorende losse zoekvellen, voor oud maar vooral voor jong!Gedichtenboeken zoals een gedicht van Majakovski. De tekst is handgezet uit loden letters. Met originele gekleurde houtdrukken.
Gedrukt op de Victoria-degel van Pers no. 14 te Leiden (uitverkocht).Houtdruk- beeldverhalen zoals de “Gerard reeks” Op chineespapier gedrukt en als leporello/ harmonicageplakt.
Nog enkele exemplaren, € 15,- per deeltje, exclusief verzendkosten.En nog veel meer, zoals…"Daantje", € 15,- exclusief verzendkosten.Alle boeken zijn in een beperkte oplage en in eigen beheer verschenen.

Bestellen

U kunt de boeken bestellen door de prijs van het boek PLUS € 3,- verzendkosten over te maken op IBAN: NL18 INGB 000 7653966 ter attentie van A. Fakkel, Leiden onder vermelding van de titel. Het boek wordt gestuurd naar het adres dat vermeld staat op de overschrijvingskaart. Betaalt u via internet? Vergeet dan niet ook uw adresgegevens te vermelden!

Wilt u eerst meer informatie of heeft u een vraag? Stuur dan een mail naar arjenne.fakkel@online.nl of ga naar de pagina Contact.